Portada > Actualitat > Agenda > Vetllada musical al jardí: "Ara i aquí", amb Queralt Barbany, Arnau Masclans, Javi Rico i Aleix Gutierrez

Vetllada musical al jardí: "Ara i aquí", amb Queralt Barbany, Arnau Masclans, Javi Rico i Aleix Gutierrez

Dia i hora: dijous 12/07/2018 a les 21:00

Lloc: Biblioteca

Organitza: Regidoria de Cultura

El jardí acull el primer concert d’aquest jove quartet acústic de Santa Eulàlia format per Queralt Barbany (veu) Arnau Masclans (guitarra), Aleix Gutiérrez (percussió) i Javi Rico (baix). “Ara i aquí” és un tast de versions de música d’arreu. Un recull d’histories captivadores que avui desitgem compartir amb vosaltres. Música popular, jazz, bossa, cançó i pop. Un espai per estar en el present, gaudir de la música i passar-s’ho bé”.

Arxivat a: General
Ara i aquí
Ara i aquí