Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura juvenil: "Ales de foc", de Laura Gallego

Club de lectura juvenil: "Ales de foc", de Laura Gallego

Dia i hora: divendres 09/11/2018 a les 18:00

Lloc: Biblioteca

Organitza: Regidoria de Cultura

En un món on humans i àngels conviuen en harmonia, Ahriel és un àngel femení encarregat de cuidar la jove reina Marla i d’assegurar l’equilibri entre els regnes dels humans. Tanmateix, la seva vida idíl·lica es veu interrompuda quan descobreix una conspiració per iniciar una sagnant guerra. Quan tracta d’evitar el conflicte, Ahriel és traïda i reclosa, amb les seves ales inutilitzades, a l’espantosa presó de Gòrlian, un món primitiu i salvatge d’on ningú ha aconseguit escapar-se mai. Si vol sobreviure, haurà de veure les coses des d’una perspectiva diferent, abandonant la perfecció per comprendre el comportament dels éssers humans.

Adreçat a joves de 12 a 16 anys. Coordina Olga Casanova.

Arxivat a: General
Ales de foc
Ales de foc