Portada > Actualitat > Agenda > 10a Fira Lliga't a la Terra

10a Fira Lliga't a la Terra

Dia i hora: dissabte 13/04/2019 de les 9:00 a les 19:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica

Aquest any la fira Lliga’t a la Terra celebra la seva 10è edició i us convida a celebrar-ho amb tots nosaltres. Amb el lema "10 anys, 10 regals" volem sortejar productes de proximitat que us oferiran els mateixos paradistes de la fira. Com cada any, podeu comprar el vostre planter de les varietats antigues de tomàquet o d’horta al Mercat del Planter i gaudir del dinar popular elaborat per CuinaVO (9 euros el menú). A la tarda podeu venir amb la família a fer un taller familiar i a veure l’espectacle infantil de teatre i titelles. Acabarem amb un fi de festa musical.

Programa a part.

Arxivat a: General
10a Fira Lliga't a la Terra
10a Fira Lliga't a la Terra
10a Fira Lliga't a la Terra
10a Fira Lliga't a la Terra