Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura juvenil: "Com un miratge", de Maria Mercè Roca

Club de lectura juvenil: "Com un miratge", de Maria Mercè Roca

Dia i hora: divendres 06/09/2019 a les 18:00

Lloc: Biblioteca

Organitza: Regidoria de Cultura

Comencem la temporada acomiadant l’estiu amb aquesta bonica novel.la de Maria Mercè Roca ambientada al Pirineu. Una nova edició de tapa dura, modernitzada amb localitzacions reals amb codis QR i il·lustracions. L’arribada de l’estiu i dels turistes de la ciutat sempre és un al·licient per els joves d’un petit poble del Pirineu. Aquest estiu serà molt especial pel protagonista de la història que coneixerà una noia que farà trontollar el seu món.

Adreçat a joves de 13 a 16 anys. Coordina Olga Casanova.

Arxivat a: General
Com un miratge
Com un miratge