Portada > Actualitat > Agenda > Jornada tècnica en línia: La producció de planter de varietats locals, un nínxol de mercat?

Jornada tècnica en línia: La producció de planter de varietats locals, un nínxol de mercat?

Dia i hora: dimarts 24/11/2020 a les 18:30

Lloc: En línia

Organitza: DARP

Durant els darrers anys la producció i el consum de productes hortícoles de varietats locals s’ha vist incrementat de manera considerable. Després de la pràctica desaparició d’aquests productes a finals dels anys noranta, cada cop son més els productors que els veuen com una oportunitat més per diferenciar la seva producció i millorar la viabilitat de la seva explotació. Alhora, el seu consum ha anat augmentant en la mesura que la seva oferta s’ha fet més visible i accessible.

Malgrat això, l’oferta de planter d’aquestes varietats encara no està adaptada a la seva demanda, i sovint és difícil d’adquirir-lo. L’objectiu de la jornada és fomentar la producció de planter de varietats locals a escala comercial.

Inscripcions a través de RuralCat.

Arxivat a: General

Arxius adjunts