Portada > Actualitat > Agenda > Cicle de Cinema Gaudí: "Uno para todos"

Cicle de Cinema Gaudí: "Uno para todos"

Dia i hora: diumenge 31/01/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Cultura

Santa Eulàlia de Ronçana s'ha adherit al Cicle de Cinema Gaudí, un circuit estable de projeccions que té per objectiu apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.

La primera pel·lícula projectada la podreu veure finalment, si la situació sanitària ens ho permet, el 31 de gener a les 18h al Centre Cívic i Cultural la Fàbrica (Camí del Gual nº40 Santa Eulàlia de Ronçana).

Sinopsi: L'Aleix (David Verdaguer), un mestre interí català que fuig d'un problema personal, aterra a un poblet d'Aragó a fer una substitució llarga com a tutor d'un grup de 6è. De seguida s'adona que el grup no està gens cohesionat i que arrossega un problema greu amb un alumne que no ha començat el curs perquè pateix un càncer: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe.

És una pel·lícula que relata de manera optimista una realitat dura present a les escoles avui en dia. És un producte que val la pena ser vist per tots i sobre el que és interessant reflexionar. Amb una gran interpretació dels protagonistes. Molt recomanable i que farà passar una molt bona estona a l’espectador. No recomenada per a menors de 7 anys.

FITXA TÈCNICA

Direcció: David Ilundain

Guió: Coral Cruz , Valentina Viso

Música: Zeltia Montes

Fotografia: Bet Rourich

Estrena: Setembre de 2020

Durada: 90 min.

Gènere: Drama

Intèrprets: David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Néstor Romero, Vega Vallés

Més informació a la pàgina web del Cicle Gaudí.

Arxivat a: Cultura
Uno para todos
Uno para todos