Portada > Actualitat > Agenda > Cicle Gaudí: "La boda de Rosa"

Cicle Gaudí: "La boda de Rosa"

Dia i hora: diumenge 28/02/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Acadèmia de Cinema Català

El nostre cinema encara més a prop de casa. Cada mes, a la Fàbrica, una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent. Aquest diumenge 28 de març, a les 18 hores, projectarem la divertida comèdia LA BODA DE ROSA, d'Icíar Bollaín, que ha obtingut 5 nominacions als Premis Gaudí i 8, als Premis Goya.

Apta per a tots els públics. Especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere.

SINOPSI:

A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

 

Aquesta és la segona pel·lícula que projectarem del Cicle Gaudí. És l'únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. Una aposta pel cinema de proximitat, amb una programació exclusiva de pel·lícules de producció catalana, amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català.

Preu:

- General: 4,5 €

- Carnet Jove: 3 €

- Majors de 65 anys: 3 €

- Club Vanguardia: 2x1

Venda d'entrades 30 minuts abans de l'inici de la pel·lícula. Opció de fer pagament amb targeta de crèdit. 

La cultura és segura.

- Sala Muriel Casals amb aforament limitat a menys del 50%.

- Presa de temperatura abans d’entrar.

- Cadires amb distància de seguretat.

Arxivat a: Cultura
La boda de Rosa
La boda de Rosa