Portada > Actualitat > Notícies > La 2a Caminada Verda reuneix una trentena de persones que omplen 50 bosses d'escombraries

La 2a Caminada Verda reuneix una trentena de persones que omplen 50 bosses d'escombraries

13/10/2015

L'activitat s'engloba dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Una trentena de persones van formar part ahir dilluns de la 2a Caminada Verda, la primera de les activitats dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. L’objectiu no va ser un altre que netejar els boscos i els seus voltants per tal de conscienciar a la gent del gran volum de deixalles que, malauradament, s’hi acumulen. De fet, els caminaires van omplir 25 bosses petites d’escombraries i 25 més d’industrials. El recorregut va iniciar-se a Sant Simplici en direcció al Torrent de les tres pedres, netejant part del bosc que hi ha entre l’Institut la Vall del Tenes i la deixalleria. La major part de la brutícia es va trobar concentrada al llarg del camí de la Rovira i al voltant de l’IES. Les llaunes, els embolcalls de pastes, els papers de plata i els brics de suc van ser les deixalles més repetides.

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Santa Eulàlia s’han preparat altres activitats per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Demà dia 14 d’octubre a les 10 del matí hi haurà la cursa de transports entre regidors i tècnics de l'Ajuntament per comprovar si surt més a compte fer ús del cotxe o el bus en un mateix trajecte, a la vegada que s'analitzen els nivells de CO2 emesos. Divendres 16 d’octubre a 2/4 de 6 de la tarda la Biblioteca acollirà una Hora del conte amb titelles que durà per títol: “La papallona Colorins a la vil·la d’aires nets”. Diumenge 18 d’octubre tindrà lloc la pedalada contra el canvi climàtic amb sortida des de Sant Simplici a les 10 del matí. L’historiador Jaume Dantí explicarà el patrimoni cultural del nostre poble en un recorregut de 10 quilòmetres.

Arxivat a: General
Les deixalles, massa habituals als nostres boscos
L'alcalde Francesc Bonet, a la 2a Caminada Verda
Voluntàris de totes les edats a la 2a Caminada Verda