Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis Tardor proclamen l'activista Xavier Cabot santaeulalienc de l’any i Apindep Ronçana millor entitat del 2015

Els Premis Tardor proclamen l'activista Xavier Cabot santaeulalienc de l’any i Apindep Ronçana millor entitat del 2015

30/11/2015

Unes 300 persones omplen la sala gran de La Fàbrica

La 3ª edició dels Premis Tardor va proclamar com a santaeulalienc de l’any 2015 a l’activista Xavier Cabot. Cabot va ser premiat per la seva implicació en diverses entitats del poble com són Canal Set, l’Esplai, la Colla de Gegants i el Casal Parroquial. El premi a la millor entitat 2015 va ser per la cooperativa Apindep Ronçana, reconeixent així la finalització de la 2ª i 3ª fase del seu centre ocupacional, juntament al 20è aniversari des de la seva constitució.

En la vessant cultural el premi a la millor entitat va recaure en l’Escola Ronçana, pel seu 50è aniversari, mentre que el de millor personatge va anar a parar a les mans del cineasta Enric Vilageliu, que ha fet que la pel·lícula Ombres hagi pogut ser vista en diverses sales de cinema de Catalunya.

A nivell esportiu, el Club d’Escacs Vall del Tenes va obtenir el guardó a millor entitat 2015, gràcies als seus 246 inscrits al 9è Obert de Santa Eulàlia. L’entrenador de futbol Ferran Garcia va ser proclamat esportista de l’any gràcies al títol de lliga aconseguit la passada temporada amb el Juvenil del Club Esportiu Santa Eulàlia.

El premi a la millor empresa del municipi va ser per a Da Capo Educació Musical, reconeixent així el seu treball incansable en la formació d’alumnes en la disciplina de la música.

La gala, dirigida per l'actriu Anna Casals, va comptar amb la presència d'unes 300 persones. Tots els allí presents van poder sopar gràcies als plats elaborats per diversos restaurants del poble, entre els que hi formaven part Can Farell, La Mama, Paradís Park i Can Mestret. No hi van faltar tampoc, durant la gala, les actuacions de l'escola de dansa Trackdance, Da Capo Educació Musical, el grup Bigpotters Swing i la jove ballarina Laia Barri.

Arxivat a: General
Els guanyadors dels Premis Tardor 2015
La sala gran de La Fàbrica durant el sopar
Actuació de Da Capo Educació Musical
Actuació de l'escola de dansa Trackdance