Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de Carnestoltes escalfa motors de cara a aquest proper dissabte 6 de febrer

La Festa de Carnestoltes escalfa motors de cara a aquest proper dissabte 6 de febrer

03/02/2016

La plaça de l’Ajuntament i La Fàbrica seran els espais que acolliran les diferents activitats que s'han preparat

Aquest proper dissabte arriba a Santa Eulàlia la tradicional i esperada Festa de Carnestoltes. La disbauxa i la xerinola estaran assegurades durant tot el dia, focalitzant-se les diferents activitats que s'han preparat entre la plaça de l’Ajuntament i La Fàbrica.

El punt d’inici serà la plaça de l’Ajuntament, on a les 5 de la tarda hi haurà Animació Infantil, a les 6 una Xocolatada popular i a 2/4 de 7 s’iniciarà la Rúa des de la plaça de l’Ajuntament fins a La Fàbrica. Les inscripcions per formar part del concurs de disfresses es podran fer a La Taka fins a les 6 de la tarda del mateix dissabte.

Un cop s’arribi a La Fàbrica, a les 8 del vespre tindrà lloc la passarel·la i entrega de premis. Uns premis que estaran dividits en 5 categories: individual, grupal, comparsa, carrosses i infantil. Els diferents premis (valorats en 950 euros) i els aspectes que es tindran en compte per cadascuna de les categories són els següents:

- Individual: es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada) i la seva qualitat.
Premis: 1er Premi 50€, 2on Premi 35€, 3er premi 25€

- Grup: els grups seran de 2 a 10 persones. Es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada), la qualitat de la disfressa, que les disfresses siguin iguals o molt semblants, la participació en la festa, l’animació i la coreografia del grup.
Premis: 1er Premi 100€, 2on Premi 65€, 3er premi 45€

- Comparsa: les comparses són de més de 10 persones. Es valorarà l’originalitat de la disfressa (si està feta a mà o comprada), la qualitat de la disfressa, que les disfresses siguin iguals o molt semblants, la participació en la festa, l’animació i la coreografia de la comparsa.
Premis: 1er Premi 200€, 2on Premi 130€, 3er premi 90€

- Carrosses: es valorarà la laboriositat i feina de la carrossa, la correspondència amb la disfressa de la comparsa i l’animació dalt de la carrossa.
Premis: 1er Premi 100€, 2on Premi 65€, 3er premi 45€

- Infantil: En categoria infantil es tindran en compte els mateixos aspectes que amb les disfresses d’adults. Hi hauran premis als tres primers individuals i a grups.
Premis: Llaminadures.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, el bar de La Fàbrica oferirà sopar a partir de 2/4 de 10 del vespre. A les 11 de la  nit arribarà el torn de la música amb el concert de The Nats & The Papas amb versions dels anys 80 i 90. Dj Cpin posarà el punt i final amb música de tot tipus fins a les 3 de la matinada.

Arxivat a: General
Festa de Carnestoltes
Programa Carnestoltes 2016