Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de Carnestoltes reuneix un miler de persones en una jornada plena d’alegria i color

La Festa de Carnestoltes reuneix un miler de persones en una jornada plena d’alegria i color

08/02/2016

La Cooperativa Cafetera Groga, de la colla dels Grocs, és proclamada millor comparsa d’enguany

La Festa de Carnestoltes, celebrada aquest passat dissabte, va ser un èxit de participació. Un miler de persones hi va prendre part, en una jornada que va començar a la plaça de l’Ajuntament amb l’animació infantil a càrrec de dos particulars personatges: la Moxi i la Toxi. Per entrar en calor, la Comissió de Festes va preparar xocolata amb melindros, a la vegada que els Diables de la Vall del Tenes van anar a buscar al Rei Carnestoltes, per tal de començar la Rua en direcció a La Fàbrica.

La carretera de Barcelona va veure desfilar una Rua que va tenyir de color i alegria el poble de Santa Eulàlia. Enguany es va incorporar la categoria de carrosses, que va comptar amb tres de grans i dues de petites. No hi van faltar tampoc les comparses i les disfresses grupals i individuals. Un cop es va arribar al recinte del Rieral va tenir lloc la passarel·la i entrega de premis, valorats en 950 euros. El Rei Carnestoltes i les seves acompanyants, Moxi i Toxi, van ser els membres del jurat.

En categoria infantil, el primer premi individual va ser per un Aviador, seguit en segon lloc d’una Màquina de xiclets i en tercer lloc d’un Tucà. El premi infantil a nivell grupal va ser per un grup d’Star Wars de l’Ampa Ronçana. En categoria individual el primer premi va ser per un Guerrer del Caos, seguit de la Reina Amidala i d’un Cavaller. En categoria grupal el guanyador va ser per La volta al món en 80 dies, seguit d’Endollats al Carnaval i d’una Família de Legos. En categoria comparsa, el primer premi va ser per la Cooperativa Cafetera Groga, seguit d’Star Wars i la Patrulla Santaki. Per últim, en la categoria carrossa, el primer premi va ser per Amadeus, seguit de la Cooperativa Cafetera Groga i dels Pirates de TrackDance.

Un sopar a la sala polivalent de La Fàbrica, el concert de The Nats&Papas i dj fins a la matinada, van tancar una jornada inoblidable pel nostre municipi.

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament es vol agrair la participació i la gran resposta de la gent. Gràcies a la Comissió de Festes per organitzar la xocolatada i a la gent que ha servit el sopar. Gràcies també als més petits, als adults, als grups, a les comparses i a les carrosses per totes les hores que hi ha dedicat.

Arxivat a: General
El Rei Carnestoltes, amb la Moxi i la Toxi
Inici de la Rua a l'Ajuntament
Carrossa Amadeus
Carrossa de Track Dance
Carrossa Cooperativa Cafetera Groga