Portada > Actualitat > Notícies > La santaeulalienca Carme Ribera compleix 100 anys i rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La santaeulalienca Carme Ribera compleix 100 anys i rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

07/03/2016

L'alcalde Francesc Bonet, nét de la Carme, li fa entrega d'un diploma commemoratiu

La santaeulalienca Carme Ribera Maspons, de Can Desena, ha fet avui 100 anys. Per celebrar-ho, la responsable de l'oficina de Benestar Social i Família de Canovelles, Alicia Monte, li ha fet entrega de la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya. Per la seva banda, l'alcalde de Santa Eulàlia i nét de la Carme, Francesc Bonet, li ha donat un diploma de felicitació de part de l'Ajuntament. La regidora de Benestar Social, Anna Montes, també li ha regalat un ram de flors i un pastís. Tampoc han faltat a la cita familiars i amics, que han acompanyat la Carme en un dia tant especial.

La Carme Ribera va néixer a Santa Eulàlia un 7 de març de 1916, essent la petita de 7 germans. Es va dedicar a cuidar de l'hort i del bestiar fins que es va casar amb en Lluís Bonet, on va passar a cuidar de la seva família. Té 2 fills, en Jaume i la Carolina, 7 néts i 13 besnéts. Cal recordar que, amb aquest aniversari, ja són dues les persones que superen els 100 anys al nostre municipi. El passat 16 de gener va ser en Joan Dantí Sala, de Can Pou, qui va arribar a aquesta xifra centenària.

Arxivat a: General
Medalla Centenària a Carme Ribera Maspons