Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de construcció del camí de vianants paral·lel al camí dels Ametllers, començaran demà dimecres

Les obres de construcció del camí de vianants paral·lel al camí dels Ametllers, començaran demà dimecres

24/05/2016

Durant el mes i mig que durin les obres, quedarà tallat el tram entre el camí de Can Costa i el carrer Piscines

Demà dimecres, començaran les obres de construcció del camí de vianants paral·lel al camí dels Ametllers, entre el carrer Piscines i el camí de Can Costa. Les obres, que duraran aproximadament 1 mes i mig, afectaran la mobilitat dels barris de la Primavera i els Ametllers, quedant tallat el tram entre el camí de Can Costa i el carrer Piscines. L’obra consistirà en una primera fase de moviments de terra per anivellar el terreny, i seguidament s’executarà un paviment de sauló i es faran els drenatges i les vorades corresponents. L’obra finalitzarà amb la col·locació de la senyalització viària.

L’empresa constructora d’aquest camí de vianants serà Barnasfalt. El cost total de l’obra és de 55.762,89 euros, dels quals 46.000 estan subvencionats per la Diputació de Barcelona. Del cost total, 51.296,59 euros corresponen a la construcció de l’obra i 4.466,30 euros a les expropiacions dutes a terme durant l’any 2015. Els fons propis aportats per l’Ajuntament de Santa Eulàlia són de 9.762,89 euros.

Aquesta obra dotarà de més seguretat els vianants que passen per aquest camí, especialment els joves que van caminant cap a l’Institut. L’obra també permetrà una millor connexió entre els barris dels Ametllers i la Primavera amb el barri de la Sagrera.

Durant el període que durin les obres, l’Ajuntament de Santa Eulàlia agrairà la comprensió dels ciutadans per les molèsties que es puguin arribar a ocasionar.

Arxivat a: General
Membres de l'Ajuntament, Barnasfalt i propietaris de la zona, al camí dels Ametllers
Plànol del futur camí de vianants