Portada > Actualitat > Notícies > Aquest divendres i dissabte arriba a Santa Eulàlia el 1r festival SerJoc

Aquest divendres i dissabte arriba a Santa Eulàlia el 1r festival SerJoc

26/05/2016

La Fàbrica acollirà divendres una xerrada de youtubers i dissabte a l'Institut hi haurà jocs de taula, rol, videojocs, etc.

Aquest divendres i dissabte arriba a Santa Eulàlia el 1r festival d’oci alternatiu, més conegut com a SerJoc. Un festival organitzat per l’entitat SerGames, amb el suport de l’Assemblea Jove 2016. El Festival SerJoc començarà divendres a les 8 del vespre a La Fàbrica amb la xerrada dels youtubers Loulogio i OutConsumer (donatiu 3€ pro-viatge fi de curs 4t ESO).

Dissabte, l'Institut la Vall del Tenes acollirà diferents activitats gratuïtes. Durant tot el dia tothom podrà participar dels diferents espais, on hi haurà jocs tradicionals, de taula i de rol, videojocs, zona infantil, zona d’il·lustradors, etc. Una de les activitats estrella serà la disputa del torneig de League of Legends. El punt i final d'aquest 1r festival SerJoc, tindrà lloc a 2/4 de 10 del vespre amb la projecció del film "Star Wars: el despertar de la Fuerza".

A la dreta d'aquesta pantalla us adjuntem el PDF amb totes les activitats que estan programades a l'Institut durant la jornada de dissabte.

Arxivat a: General
SerJoc
SerJoc
Outlogio is real

Arxius adjunts