Portada > Actualitat > Notícies > La Nit dels Campions 2016 reuneix gairebé 800 persones al Pavelló Esportiu de Santa Eulàlia

La Nit dels Campions 2016 reuneix gairebé 800 persones al Pavelló Esportiu de Santa Eulàlia

20/06/2016

El CF Vilamajor succeeix al Club Esportiu Santa Eulàlia en el premi Fair Play

Unes 800 persones van omplir el Pavelló Esportiu de Santa Eulàlia, aquest passat divendres, per veure en directe la gala de la Nit dels Campions 2016 organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Un acte que va servir per premiar als 58 equips de futbol i futbol sala del Vallès Oriental que aquesta temporada han aconseguit el títol de Lliga. Un a un, cada equip va anar pujant a l’escenari per rebre el seu merescut guardó.

Van haver-hi també premis especials, tant a nivell individual com col·lectiu. El premi al Fair Play va ser pel CF Vilamajor, succeint així al Club Esportiu Santa Eulàlia, que l'any passat va guanyar aquest guardó. El premi a l’equip amb menys targetes durant aquesta temporada va ser pel CE Lliçà d’Amunt, que va ser obsequiat amb un desfibril·lador. El FC Cardedeu també va veure’s premiat aprofitant el centenari d’aquest club. Els premis individuals van recaure a Paco Navarro (pels seus 49 anys lligat al UCF Santa Perpètua) i Plácido Salazar (com a president d’un club integrador com el Poniente CF).

El directiu de la FCF, Joan Sayós, va aprofitar l’acte per recordar a tots els allí presents els autèntics valors del futbol, recalcant que és necessari el suport dels pares, "ja que són els primers entrenadors dels nens". "S'han de realçar valors com el respecte i el companyerisme per sobre de la competitivitat" va subratllar Sayós.

Arxivat a: General
El Pavelló Esportiu ple de gom a gom
Cada equip va recollir el seu premi de campió
Santa Eulàlia va acollir La Nit dels Campions 2016