Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia ja està de Festa Major

Santa Eulàlia ja està de Festa Major

28/07/2016

El pregó va a càrrec de Teresa Valls i Josep Ciurans, els presentadors del primer informatiu de Canal Set l'any 1991

Exitós primer dia de Festa Major al poble de Santa Eulàlia. La tradicional Milla Popular ha obert la jornada, en una cursa on han participat 898 corredors. El primer classificat en categoria masculina ha sigut un mític de la prova, l’Oriol Ciurans, que amb aquesta ja suma 9 edicions guanyades. El segon i tercer lloc han sigut pel Jordi Bonet i el Javier Pizarro, respectivament. En categoria femenina la victòria ha sigut per la Cristina Álvarez, seguida de la Sofia de la Torre i la Mariona Lahosa. En categoria infantil (nascuts entre el 2004 i el 2016) el guanyador ha sigut el Gerard Corbera, seguit del Martí Ullar i l’Aniol Brustenga.

Seguidament ha arribat el torn del pregó. Acompanyats de l’alcalde, Francesc Bonet, i la regidora de Festes, Anna Montes, han fet acte de presència al balcó de l’Ajuntament els que van ser els presentadors del primer informatiu de Canal Set l’any 1991: la Teresa Valls i el Josep Ciurans. L’acte ha servit de reconeixement als 25 anys que enguany compleix Canal Set d’emissions regulars. Valls i Ciurans han exalçat la feina de tots els col·laboradors que han passat durant aquest quart de segle per la televisió local de Santa Eulàlia. A continuació, el llançament dels tres coets donaven el tret de sortida a quatre dies intensos de Festa Major.

El vespre ha continuat amb una nova festa dels colors; la Holi Party. La plaça de l’Ajuntament s’han tenyit de groc, blau, verd i vermell al ritme de la millor música. Mentrestant, la botifarrada popular ha venut més de 700 tiquets. El punt i final a aquest primer dia de Festa Major l’ha posat el concert del grup Green Valley al ritme de la millor música reggae i un Light Show al Xafarranxo.

Arxivat a: General
Pregó de Festa Major a càrrec de Teresa Valls i Josep Ciurans
Podi masculí de la Milla
Podi femení de la Milla
Podi infantil de la Milla
La Holi Parti ha tenyit de color la plaça de l'Ajuntament
Concert de Green Valley