Portada > Actualitat > Notícies > Els avis i les àvies prenen el protagonisme en el segon dia de Festa Major

Els avis i les àvies prenen el protagonisme en el segon dia de Festa Major

29/07/2016

També hi ha hagut la prova de colors "Flash”, l’actuació de Jordi LP i concerts al Xafarranxo

Segon dia de Festa Major a Santa Eulàlia de Ronçana. La jornada ha començat a les 12 del migdia amb la tradicional missa solemne a l’Església Parroquial. Tot seguit, la sala Muriel Casals de La Fàbrica ha acollit l’homenatge als avis i àvies que aquest 2016 han fet 90 anys. Les afortunades han sigut la Bienvenida Gómez, la Carme Peiró i la Josefa Egea. El dinar en honor a la tercera edat ha aplegat 385 avis, que han menjat una fideuada preparada pel restaurant La Bimba. Per fer baixar el dinar, hi ha hagut música a càrrec del grup Pep i Maria José.

Ja a les 6 de la tarda, els més petits han gaudit d'allò més a La Fàbrica amb l’espectacle familiar “Els secrets de Mr. Stromboli". A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, ha tingut lloc la prova dels colors “Flash”. Vermells, Verds, Blaus i Grocs han fet una flashmob, on la gent s’havia d’anar incorporant progressivament als balls que cada color havia preparat. Els vencedors de la prova han sigut els Grocs (10 punts), seguit dels Blaus (8 punts), els Verds (6 punts) i els Vermells (4 punts). A aquesta puntuació cal sumar-li els punts obtinguts a la prova “Confies?” duta a terme el passat 16 de juliol. Aleshores, els Grocs van sumar 10 punts, els Verds 8, els Blaus 6 i els Vermells 4. A dia d’avui doncs, la classificació l’encapçalen els Grocs amb 20 punts, seguit en doble empat dels Verds i els Blaus amb 14 punts i en última posició els Vermells amb 8 punts. Això, però, no ha fet més que començar ja que encara queden per disputar 6 proves més durant les jornades de dissabte i diumenge.

A les 10 de la nit, l’humorista Jordi LP ha fet esclatar de riure una plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom. El Xafarranxo ha posat el punt i final a la jornada amb els concerts de "El Pequeño Observatorio", "Ghost Trip", "Catfolkin" i "PD Pausa".

Arxivat a: General
Les afortunades que fan 90 anys aquest 2016
Ball d'avis posterior al dinar
Els Grocs fent la seva flashmob
Actuació de Jordi LP