Portada > Actualitat > Notícies > La colla dels Grocs arriba líder a l’última jornada del Joc dels Colors

La colla dels Grocs arriba líder a l’última jornada del Joc dels Colors

30/07/2016

Quan encara queden tres proves per disputar-se, els Grocs tenen 46 punts, els Verds 42, els Blaus 30 i els Vermells 22

Avui dissabte, el Joc dels Colors ha viscut tres emocionants proves que fan que la classificació estigui, a hores d'ara, més renyida que mai. Després de disputar-se les proves “Castells d’aigua”, “Ronçana Tourmalet” i “A tu bola”, la classificació a falta de tres proves està liderada pels Grocs amb 46 punts, seguit dels Verds amb 42, els Blaus amb 30 i els Vermells amb 22. Les proves que tindran lloc demà diumenge (“Connectant amb les petites coses”, “Dirty track” i “S-kul-tural”) seran decisives per determinar la colla guanyadora de la 21a edició del Jocs dels Colors.

La prova titulada “Castells d’aigua” celebrada aquest matí a Pinedes del Castellet ha consistit en 3 mini proves: passar per un inflable, córrer per sobre d’un matalàs llarg de piscina amb una pilota de tennis a les mans i fer figures humanes. La puntuació s’ha repartit de la següent forma: Verds (10 punts), Grocs (8 punts), Vermells (6 punts) i Blaus (4 punts). La segona de les proves, “Ronçana Tourmalet”, ha consistit en diferents curses cronometrades en bicicleta sortint des de Ca la Lola fins arribar a davant del local de Càritas Parroquial. La puntuació s’ha repartit de la següent forma: Verds (10 punts), Grocs (8 punts), Blaus (6 punts) i Vermells (4 punts). L’última de les proves d’avui, anomenada “A tu bola” ha consistit en l’elaboració de 5 tapes, de les quals 1 havia de ser en forma asfèrica. Una prova culinària al més pur estil “Masterchef”, on les colles no han sabut fins a l’últim moment amb quins ingredients comptarien. La puntuació s’ha repartit de la següent forma: Grocs (10 punts), Verds (8 punts), Blaus (6 punts), Vermells (4 punts).

Altres activitats d'aquest dissabte de Festa Major han sigut les havaneres a La Fàbrica, els tabalers de la Vall del Tenes i el Correfoc a la plaça de l’Església, el ball amb l’orquestra "Karamba" a la plaça de l’Ajuntament i els concerts d’"Animal", "Tapeo Sound System" (en substitució de l’”Orquestra Raggatunning”) i els DJ’s Arnau i DaBeat a l'espai del Xafarranxo.

Arxivat a: General
Un integrant dels Verds intentant no perdre l'equilibri
Una integrant dels Blaus pujant per l'inflable
Els Vermells fent figures humanes
La prova del Ronçana Tourmalet