Portada > Actualitat > Notícies > Els Grocs, campions de la 21a edició del Joc dels Colors

Els Grocs, campions de la 21a edició del Joc dels Colors

31/07/2016

La colla guanyadora acumula 6 anys consecutius aconseguint la primera posició

Ho han tornat a fer. Aquesta nit, els Grocs s’han proclamat vencedors de la 21a edició del Joc dels Colors. Una victòria que fa que aquesta colla ja acumuli 6 títols de campió en els darrers 6 anys. L’emoció s’ha mantingut fins a l’últim moment, en una gala presentada en directe per Canal Set. Per la seva banda, la colla dels Blaus ha estat obsequiada amb el premi Fair Play. Durant la gala també s’ha conegut el vencedor de la 3a edició del Pintxo a Pintxo, on la pizzeria Di Mara ha repetit títol per segon any consecutiu.

Les proves d’avui, doncs, han tingut un pes determinant per decidir el guanyador. La puntuació de “Connectant amb les petites coses”, que ha tingut lloc del 2 al 31 de juliol, ha quedat de la següent forma: Blaus (10 punts), Grocs (8 punts), Verds (6 punts) i Vermells (4 punts). En la prova “Dirty Track”, més coneguda com a pista americana, la puntuació ha sigut: Grocs (10 punts), Blaus (8 punts), Verds (6 punts) i Vermells (4 punts). Per últim, la prova “S-kul-tural”, on s’han posat a prova els coneixements de les diferents colles, la puntuació ha sigut: Grocs (10 punts), Blaus (8 punts), Vermells (6 punts) i Verds (4 punts). La classificació final ha quedat formada en primera posició pels Grocs amb 74 punts, segons els Verds amb 58, tercers els Blaus amb 56 i quarts els Vermells amb 36.

Aquest diumenge de Festa Major, però, ha tingut altres activitats destacades, com la melé de petanca a La Campinya, el concert infantil amb “Reggae per xics” a La Fàbrica, el Sopar dels Colors a la plaça de l’Ajuntament o els concerts al Xafarranxo amb “Projecte Mut” i DJ Isangi.

Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a totes aquelles persones que han format part d’aquesta Festa Major i que han contribuït a que sigui tot un èxit. El compte enrere per a la del 2017 ja ha començat!

Arxivat a: General
Amb aquest campionat, ja acumulen 6 de consecutius
La colla dels Grocs celebrant un nou títol
La Pizzeria di Mara, millor pintxo 2016