Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia comença amb èxit la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Santa Eulàlia comença amb èxit la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

19/09/2016

La caminada verda recull 12 metres cúbics de deixalles i la pedalada contra el canvi climàtic estalvia 87,6 quilos de CO2

Aquest passat cap de setmana es van dur a terme al poble de Santa Eulàlia diverses activitats per tal de conscienciar de la importància de ser respectuosos amb el nostre medi ambient, dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Dissabte al matí va tenir lloc la 3a Caminada verda, on una desena de persones van recollir una trentena de saques de 45 litres cadascuna, equivalent a 12 metres cúbics de deixalles. El grup de voluntaris es va centrar en la neteja del camí del Bonaire, des del pont de Can Donat fins a l’inici del barri de la Campinya.

Al dia següent, 73 ciclistes van participar a la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic, suposant un estalvi de 87,6 quilos de CO2. En un recorregut de 8 quilòmetres, l’historiador Jaume Dantí va explicar el patrimoni desaparegut i amagat de Santa Eulàlia.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que finalitza el proper 22 de setembre, comptarà encara amb dues activitats més en el transcurs d’aquesta setmana. Demà dimarts tindrà lloc la cursa dels transports, on tècnics i regidors de l’Ajuntament hauran de demostrar si surt més rendible anar a Barcelona amb cotxe o autobús. Dijous serà el torn del dia sense cotxes, on quedarà tallat a la circulació el carrer del davant de l’escola Ronçana, fent que els nens de P5 dibuixin i pintin sobre l’asfalt.

Arxivat a: General
Un moment de la caminada verda
En total es van recollir més de 30 saques com aquestes
La Pedalada va comptar amb 73 ciclistes