Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 356 aturats, 5 més que el passat mes de novembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de desembre amb 356 aturats, 5 més que el passat mes de novembre

05/01/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en l'11,43%

Lleuger augment de l'atur a Santa Eulàlia, per segon mes consecutiu, en l'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental. El nostre poble va tancar el passat mes de desembre amb 356 aturats, 5 persones més que el passat mes de novembre. Aquestes dades situen el nostre municipi amb una taxa d’atur de l'11,43%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 47 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal l'atur registrat ha experimentat un lleuger descens. El Vallès Oriental va tancar el mes de desembre amb 25.577 aturats, 691 persones menys respecte el mes de novembre, el que suposa una taxa d’atur del 13,74%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 3.183 aturats menys respecte fa un any.

A la dreta d’aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat de les dades d’atur del mes de desembre del 2016 de tots els municipis del Vallès Oriental.

Arxivat a: General
Oficina de treball

Arxius adjunts