Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis Mags fan realitat els somnis de centenars de nens i nenes de Santa Eulàlia

Els Reis Mags fan realitat els somnis de centenars de nens i nenes de Santa Eulàlia

06/01/2017

Més de 900 persones segueixen de prop la Cavalcada per saludar a Ses Majestats

Santa Eulàlia va viure ahir una jornada plena d’il·lusions i somnis, gràcies a la visita dels Reis Mags d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a la plaça Onze de Setembre amb els seus carruatges tirats per cavalls, acompanyats dels seus fidels patges. Allà els esperaven centenars de nens i nenes que veien complert, un any més, el somni de veure’ls de ben a prop. Un cop iniciada la Cavalcada amb destí a La Fàbrica, allí els va rebre l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, que va entregar-los la clau del poble per tal que Ses Majestats poguessin accedir a totes les llars del poble per deixar els seus regals. Seguidament, els Reis van rebre un per un a tots els infants de Santa Eulàlia, que els hi van entregar les seves cartes. Paral·lelament, l’organització de l’acte va preparar per a tots els allí presents xocolata calenta amb melindros, que va escalfar i endolcir la tarda.

Abans de la Cavalcada, els Reis tampoc es van voler oblidar d’aquelles persones més grans del poble, i van visitar les diverses residències d’avis per tal de saludar i fer-los entrega de diversos obsequis.

Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a Ronçana Comerç Actiu (per col·laborar amb la Cavalcada i per organitzar la xocolatada), a Jardipí (per cedir les plantes i palmeres del decorat), a Cladellas i Don Dino (per facilitar fanalets), a La Caixa (pels caramels) i a Canal Set (per cobrir l’acte). També volem fer especial menció a la Comissió de Festes; a les persones que han participat en les diferents fases de la Cavalcada, preparació, muntatge, logística, organització i seguretat. Un especial agraïment a SSMM Reis Mags i patges, per venir de tan lluny, a les persones que van facilitar i dur els carruatges, cavalls i genets. I per acabar, moltes gràcies a tot el personal de l’Ajuntament que ha donat un cop de mà en el muntatge i desmuntatge de la Cavalcada, tècnics i tècniques, personal administratiu, conserges, brigada i policia.

Arxivat a: General
Els Reis Mags reben la clau per entrar a totes les llars de Santa Eulàlia
Melcior, el Rei blanc
Gaspar, el Rei ros
Baltasar, el Rei negre
Ses Majestats van rebre a tots els nens i nenes del poble
Centenars de persones es van acostar fins a La Fàbrica
Els Reis visitant una llar d'avis