Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Cultura convoca el Certamen Literari de Relat Breu i el Concurs de Punts de Llibre 2017

La Regidoria de Cultura convoca el Certamen Literari de Relat Breu i el Concurs de Punts de Llibre 2017

18/01/2017

El certamen literari ret homenatge al 25è aniversari de la mort de Montserrat Roig

La Regidoria de Cultura i la Biblioteca han convocat ja la 8a edició del Certamen Literari de Relat Breu i la 6a edició del Concurs de Punts de Llibre. Referent al Certamen Literari de Relat Breu, aquest servirà per retre homenatge al 25è aniversari de la mort de Montserrat Roig, escriptora i periodista barcelonina compromesa en la lluita contra el franquisme i el feminisme. Els relats, que només els podran presentar les persones majors de 16 anys, hauran d’estar relacionats amb la proposta “Roig cirera, roig intens”. El termini màxim per presentar els treballs serà fins el dia 17 de març a la Biblioteca-Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. El veredicte es donarà a conèixer el 5 de maig, en un acte on el primer premi estarà recompensat amb 400 euros, el segon amb 250 i el tercer amb 150.

Pel que fa a la 6a edició del Concurs de Punts de Llibre, els treballs que es presentin ho hauran de fer relacionats amb el tema “El viatge del pol·len: flors, fruits i insectes”. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 punts de llibre, que s’hauran de lliurar entre els dies 20 i 28 de febrer. Els punts de llibre premiats es donaran a conèixer el 27 de març. Tots els treballs presentats quedaran exposats del 10 de març al 12 d’abril. El guanyador o guanyadora de cada categoria rebrà un val de 50 euros a bescanviar per productes a la llibreria-merceria Can Ferrer.

A la dreta d’aquesta pantalla pots trobar les bases d’ambdós concursos en format PDF.

Arxivat a: General
Certamen Literari de Relat Breu i Punts de Llibre 2017

Arxius adjunts