Portada > Actualitat > Notícies > La 25a Calçotada Popular aplega 240 persones a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

La 25a Calçotada Popular aplega 240 persones a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica per degustar 4.000 calçots

06/02/2017

La jornada s’inicia amb una caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina i el GOT

Un total de 240 persones, 60 més que l’any passat, van participar a la Calçotada Popular celebrada ahir diumenge a La Fàbrica. La cita, que enguany arribava a la seva 25a edició, va reunir grans i petits a la Sala Muriel Casals per degustar 4.000 calçots, que es van coure des del migdia per part de la Comissió de Festes de l’Ajuntament. Tots els productes del dinar van ser de quilòmetre 0: calçots de Can Bruno i Can Bonapartre, mongetes de Can Bruno, salsa per als calçots de Ca l’Antich, botifarra i cansalada de La Sala, vi del Celler d’en Pep i pa de la Fleca Casas. Cal destacar que tots els plats, gots i coberts van ser fets amb materials compostables. Després del dinar va arribar el torn del grup d’havaneres Nous Indrets, que va endolcir la tarda gràcies al rom cremat repartit entre els comensals.

La jornada, però, va començar de bon matí amb la caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina i el Grup Ornitològic del Tenes. Amb sortida i arribada a La Fàbrica, una cinquantena de persones van realitzar un recorregut de 12 quilòmetres fins a la bassa de Can Dunyó.

L’Ajuntament vol donar les gràcies a tots els voluntaris que van fer possible la Calçotada Popular d’ahir diumenge, i s’enorgulleix que aquest acte tant arrelat al nostre municipi hagi complert ja un quart de segle de vida.

Arxivat a: General
Degustant calçots
La Sala Muriel Casals, plena
Degustant calçots
Degustant calçots