Portada > Actualitat > Notícies > Èxit del "Cap de setmana del motor" amb la participació d’una setantena d’equips

21/02/2017

Unes 400 persones de públic s'acosten als camps de Can Martí i Can Penedes entre dissabte i diumenge

Els camps de Can Martí i Can Penedes, a Santa Eulàlia, van acollir aquest passat dissabte i diumenge la segona edició del "Cap de setmana del motor". Dissabte va ser el torn de les 3 hores de resistència en ciclomotors corresponent a la primera prova del Campionat de Catalunya 2017, on van participar-hi motocicletes de la categoria d’aigua, aire i canvi. La cursa va comptar amb un total de 44 equips inscrits. Els guanyadors absoluts van ser la parella formada per l’Oriol Mena i el Bernat Cortés, que van completar un total de 67 voltes. La segona posició, a només 1 volta del líder, va ser per l’equip format pel Rubén Luengo i l’Alberto Rodríguez. Va completar el podi a 2 voltes del campió, els pilots Victor Redondo, de Santa Eulàlia, i Alberto Perez.

Diumenge va ser el torn de les 3 hores de resistència en enduro organitzades pel Moto Club Ronçana, que va aprofitar el mateix circuit on s’havia competit el dia anterior. Un total de 28 equips van formar part d’aquesta cursa, atraient un altre cop una gran quantitat de públic. Els campions van ser la parella formada pel Gerard Gómez i l’Antonio Romero, completant 69 voltes. Van quedar en segon lloc els pilots Adrià Mesas i Adrià Sánchez, amb 67 voltes, i en tercer lloc el Xavier Ferrer i l’Amos Teixidor. El millor equip local va ser el format pel Jordi Rodés i el Victor Redondo, que van ser sisens.

L’organització calcula que unes 400 persones van poder gaudir d’aquest cap de setmana del motor, que va tornar a ser un èxit de participació amb 72 equips inscrits.

Totes les fotografies que surten adjuntes a aquesta notícia estan fetes pel Jaume Soler.

Arxivat a: General