Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Medi Ambient torna a promoure la campanya per fomentar l’ús del compostatge casolà

La Regidoria de Medi Ambient torna a promoure la campanya per fomentar l’ús del compostatge casolà

21/02/2017

Repartiment, de forma gratuïta, de 30 compostadors

La regidoria de Medi Ambient torna a posar en marxa la campanya per tal de fomentar la pràctica del compostatge casolà. L’Ajuntament ja té a la seva disposició, de forma totalment gratuïta, un total de 30 compostadors per aquells ciutadans de Santa Eulàlia que hi estiguin interessats. Per sol·licitar un d’aquests recipients, només cal omplir una instancia genèrica de forma on line o de forma presencial a l'oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Santa Eulàlia. També s’impartirà un curset de formació per a totes aquelles famílies que decideixin adquirir-ne un.

L’autocompostatge és una pràctica sostenible a nivell econòmic i ambiental, que té diverses avantatges, com ara eliminar el residu sense haver de traslladar-lo, eliminar els costos de tractament de la matèria orgànica i la fracció vegetal, i el benefici en forma de compost per als usuaris. Aquelles famílies que facin ús d’aquests compostadors tindran un descompte del 15% en la taxa d’escombraries. Si a més a més, es fa ús del carnet de la deixalleria, el descompte d’aquest rebut pot incrementar-se fins al 25%.

Adjunt a aquesta pantalla trobareu una guia per tal de resoldre qualssevol dubte sobre el compostatge casolà.

Arxivat a: General
Campanya d'autocompostatge

Arxius adjunts