Portada > Actualitat > Notícies > S’engega la campanya del “Quadern de debat familiar” per fer una diagnosi de Santa Eulàlia

S’engega la campanya del “Quadern de debat familiar” per fer una diagnosi de Santa Eulàlia

02/03/2017

Els quaderns es repartiran a cada llar del poble i hi ha temps per entregar-los fins el dia 17 de març

L’Ajuntament de Santa Eulàlia engega la campanya del “Quadern de debat familiar” per tal de conèixer les opinions dels ciutadans i dur a terme una diagnosi del municipi. Aquest quadern aborda àmbits tan diversos com mobilitat, convivència, educació, comunicació, medi ambient, salut, cultura o esports. En cada apartat el ciutadà es trobarà diverses preguntes sobre cada àmbit, que haurà de valorar segons el grau de satisfacció o donant la seva opinió.

Els quaderns familiars arribaran a les bústies de cada llar a partir de dilluns i la intenció es que s’omplin amb el consens de tots els membres de la família que convisquin al mateix domicili. El termini per presentar el quadern serà fins el dia 17 de març i es podrà entregar a les dues escoles de primària (Ronçana i Sagrera), a l’institut La Vall del Tenes i al mateix Ajuntament.

Les famílies que omplin el quadern podran optar al sorteig d’un val regal valorat en 150 euros de Ronçana Comerç Actiu, per poder comprar productes a les diverses botigues de Santa Eulàlia. Per fer-ho hauran d’omplir les butlletes que trobaran a la part posterior del quadern i que hauran de dipositar a les urnes situades al costat de cada espai de recollida.

Aquesta campanya està protagonitzada per la família Ronçana, uns superherois que conviden a participar activament per fer de Santa Eulàlia un poble millor. Ells són:

- Eulàlia Tenes: mare de família preocupada pel medi ambient i l’educació dels seus fills.

- Jordi Ronçana: pare de família inquiet per la salut i la convivència a Santa Eulàlia.

- Lali Ronçana: filla adolescent apassionada de l’esport i les noves tecnologies.

- Pau Ronçana: fill adolescent enamorat de la cultura i actiu socialment.

- Avi i àvia: l’experiència de la família, preocupats per la mobilitat i el benestar de tothom.

- Esfera: gos de la família, que ha après a respectar l’entorn en el que viu.

Podeu trobar més informació sobre la campanya al web: www.elsroncana.com

Quadern de debat familiar
Cartell Quadern de debat familiar