Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 369 aturats, 10 més que el passat mes de gener

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de febrer amb 369 aturats, 10 més que el passat mes de gener

06/03/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en l'11,85%

Augment de l'atur a Santa Eulàlia, per quart mes consecutiu, en l'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental. El municipi va tancar el passat mes de febrer amb 369 aturats, 10 persones més que el passat mes de gener. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur de l'11,85%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 28 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, en canvi, l'atur registrat ha experimentat un lleuger descens. El Vallès Oriental va tancar el mes de febrer amb 25.283 aturats, 71 persones menys respecte el mes de gener, el que suposa una taxa d’atur del 13,49%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 3.301 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat de les dades d’atur del mes de febrer del 2017 de tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts