Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia es prepara per viure una nova nit de terror amb la 2a edició de la Santaka Zombie

Santa Eulàlia es prepara per viure una nova nit de terror amb la 2a edició de la Santaka Zombie

07/03/2017

El 18 de març, a partir de les 10 de la nit

La 2a edició de la Santaka Zombie ja és aquí. El proper dissabte 18 de març, a partir de les 10 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc aquest joc de supervivència on els participants hauran de combatre un apocalipsi zombie. Per fer-ho s’hauran d’allistar en algun dels bàndols disponibles (militar, resistència, poble o científic) i superar diverses proves.

Les inscripcions estan limitades a 400 persones i es poden fer a través de La Taka Punt Jove o per transferència bancària a través del blog de Santaka Zombie. El preu és de 10 euros per persona. El premi per als guanyadors seran 2 entrades a Port Aventura.

Aquesta activitat sorgeix gràcies als pressupostos participatius de l'Assemblea Jove 2017, essent la proposta més votada entre els majors de 18 anys i amb una dotació econòmica de 2.000 euros. La 1a edició, celebrada el març del 2016, va esdevenir un èxit de participació amb més de 200 persones inscrites.

Santaka Zombie 2017
Santaka Zombie 2017