Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes pel instal·lar una parada al mercat del Tot Segona Mà del diumenge 9 d’abril

Inscripcions obertes pel instal·lar una parada al mercat del Tot Segona Mà del diumenge 9 d’abril

15/03/2017

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres 7 d’abril

El carrer Mare de Déu de la Salut acollirà una nova edició del mercat del Tot Segona Mà el proper diumenge 9 d’abril, de 9 del matí a 2 del migdia. El mercat, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, incorpora com a novetat un inflable per a nens i nenes de 2 a 11 anys, en horari d'11 del matí a 1 del migdia.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada en el mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del 7 d’abril, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera nº3).

El mercat del Tot segona mà pretén donar una segona oportunitat a aquells objectes que a priori semblen en desús. Les pràctiques habituals dins d'aquest consolidat mercat són la compravenda i l’intercanvi d'objectes, on el més venut és roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Tot segonà mà abril 2017
Tot segonà mà abril 2017
Tot segonà mà abril 2017

Arxius adjunts