Portada > Actualitat > Notícies > La 1a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 permetrà veure a Santa Eulàlia els millors ciclistes del món

La 1a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 permetrà veure a Santa Eulàlia els millors ciclistes del món

15/03/2017

El dilluns 20 de març, entre 2/4 de 2 i les 2 del migdia

La Volta Ciclista a Catalunya 2017, que es disputarà del 20 al 26 de març, farà que la seva 1a etapa transcorri pel poble de Santa Eulàlia aquest proper dilluns, entre 2/4 de 2 i les 2 del migdia. La cita permetrà que passin pel nostre municipi ciclistes de prestigi com el britànic Chris Froome (vigent campió del Tour de França) o els espanyols Alberto Contador i Alejandro Valverde.

L’etapa, amb sortida i arribada a Calella i un trajecte de 178 quilòmetres, farà que els ciclistes accedeixin a Santa Eulàlia per la carretera de Barcelona, venint des de Lliçà d’Amunt en direcció a Bigues i Riells. Just davant del restaurant El Poste, a Santa Eulàlia, hi haurà una meta volant que permetrà veure alguns dels millors esprintadors del món, com són el gal·lès Nacer Bouhanni o l’alemany André Greipel.

Per a consultar més informació sobre el recorregut i les diferents etapes pots accedir a la pàgina web de la "Volta" 2017.

Froome, Valverde i Contador, principals atractius de la Volta Ciclista a Catalunya 2017