Portada > Actualitat > Notícies > La 3a edició de la Motorada Clàssica del proper 2 d’abril estarà dedicada a la mítica marca Ossa

La 3a edició de la Motorada Clàssica del proper 2 d’abril estarà dedicada a la mítica marca Ossa

21/03/2017

La conferència d’enguany anirà a càrrec de l’ex pilot Freddy Sanjuan

La 3a edició de la Motorada Clàssica, organitzada pel Retro Car Club Ronçana, tornarà a posar Santa Eulàlia en el punt de mira dels amants del motor. El diumenge 2 d’abril, de 9 del matí a 2 del migdia, La Fàbrica acollirà la concentració i exposició de motos antigues i clàssiques que, enguany, estarà dedicada a la mítica marca espanyola Ossa, fundada l’any 1940. També hi haurà exposició de motos de museu a l’interior, conferència temàtica, botigues, etc.

Aquelles motos amb més de 25 anys podran optar a concursar per guanyar diferents premis, com pot ser a la més singular, la més antiga, la que vingui de més lluny o la més popular. Aquelles motos anteriors a l’any 1950 i els socis del RCCR tindran l’esmorzar gratuït.

La conferència d’enguany, que tindrà lloc d’11 a 12 del matí, tindrà com a convidat a l’ex pilot i ex mecànic d’Ossa, Freddy Sanjuan.

L’any passat, la 2a edició de la Motorada Clàssica, dedicada a la marca Montesa, va portar 150 motos i més de 800 persones a La Fàbrica, xifra que l’organització espera superar enguany amb escreix.

Arxivat a: General
3a Motorada Clàssica
Motorada Clàssica 2017
Freddy Sanjuan (1)
Freddy Sanjuan (2)
Freddy Sanjuan (3)
Freddy Sanjuan (4)