Portada > Actualitat > Notícies > El grup SER Refugiats celebra avui una reunió oberta, a 2/4 de 8 del vespre a La Fàbrica

El grup SER Refugiats celebra avui una reunió oberta, a 2/4 de 8 del vespre a La Fàbrica

04/04/2017

Aquelles persones interessades en acollir refugiats poden participar-hi

El grup SER Refugiats es defineix com un col·lectiu de persones de Santa Eulàlia de Ronçana, alguns dels quals a títol individual i també com a representants d’entitats del nostre poble, que sensibilitzats i conscienciats per tot el que està passant amb les persones refugiades, s’han proposat aconseguir que Santa Eulàlia sigui un poble acollidor. És per això que necessiten, sobretot, habitatge digne i ocupació per a les persones que puguin venir, facilitant així la seva inclusió a la nostra societat.

Des de SER Refugiats es vol fer una crida a aquelles persones interessades en aquest assumpte. És per això que han convocat una reunió per avui dimarts, dia 4 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre a La Fàbrica. Tanmateix, fan una crida a aquelles persones que lideren alguna empresa de Santa Eulàlia i que puguin oferir algun tipus de feina a aquestes persones. Aquelles empreses interessades poden enviar un correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

A continuació us facilitem un link per si voleu col·laborar, omplint la següent fitxa d’inventari de recursos per a l’acollida de persones refugiades:

http://treballiaferssocials.gencat.cat/web/.content/02_tramits/formularis/99306.pdf

Adjuntem també l'enllaç per veure el programa de 30 minuts "Benvinguts al Canadà" sobre el seu model d’acollida:

http://www.dailymotion.com/video/x5fagls_30-minuts-benvinguts-al-canada_news

SER Refugiats