Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 376 aturats, 7 més que el passat mes de febrer

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 376 aturats, 7 més que el passat mes de febrer

05/04/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en l'12,04%

Augment de l'atur a Santa Eulàlia, per cinquè mes consecutiu, en l'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental. El municipi va tancar el passat mes de març amb 376 aturats, 7 persones més que el passat mes de febrer. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur de l'12,04%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 29 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, en canvi, l'atur registrat ha experimentat un notable descens. El Vallès Oriental va tancar el mes de març amb 25.029 aturats, 254 persones menys respecte el mes de febrer, el que suposa una taxa d’atur del 13,37%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 3.193 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat de les dades d’atur del mes de març del 2017 de tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts