Portada > Actualitat > Notícies > Temari de la prova teoricopràctica per a la borsa de treball d’auxiliars administratius

Temari de la prova teoricopràctica per a la borsa de treball d’auxiliars administratius

11/04/2017

La prova tindrà lloc, previsiblement, durant el proper mes d’octubre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia facilita el temari de la prova teoricopràctica que tindrà lloc, previsiblement, el proper mes d’octubre, dins de la convocatòria per a la creació de la borsa de treball per a contractes i nomenaments temporals de personal amb categoria d’auxiliar administratiu. Aquests llocs de treball serviran per cobrir possibles substitucions de caràcter temporal que es puguin produir, per diverses circumstàncies, en la plantilla del personal de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Pots descarregar-te l’anunci complet en el document adjunt a aquesta pantalla o accedint al nostre Tauler d’anuncis.

Borsa de treball d'auxiliar administratiu

Arxius adjunts