Portada > Actualitat > Notícies > Vols participar en la 5a edició de l’Artarreu dels dies 19 i 20 de maig?

Vols participar en la 5a edició de l’Artarreu dels dies 19 i 20 de maig?

19/04/2017

Ja pots consultar també les bases i els premis del concurs de dibuix de còmic

L’Artarreu 2017, altrament coneguda com a Fira d’Art Jove, ja s’està preparant per viure la seva 5a edició durant els propers 19 i 20 de maig. Des de la Regidoria de Joventut es vol fer una crida a la participació donant la possibilitat de presentar propostes abans del 28 d’abril a la Taka Punt Jove, local situat a la plaça de l'Ajuntament. Les temàtiques han de girar al voltant de la música, la dansa, el teatre, l’audiovisual o les arts gràfiques. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 844 91 66 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Tanmateix, la Regidoria de Joventut ja ha donat a conèixer les bases i els premis del concurs de dibuix de còmic, que pots trobar al document adjunt a aquesta pantalla. Hi ha temps per entregar-los fins el divendres 12 de maig a La Taka Punt Jove. Durant la Fira d’Art Jove tots els treballs quedaran exposats a la Biblioteca.

Cal recordar que l’activitat de l’Artarreu va sortir escollida durant la passada Assemblea Jove, dins de les propostes de menors de 18 anys, dotant-se amb un pressupost de 800 euros.

Artarreu 2017
Artarreu 2017
Concurs còmic Artarreu 2017

Arxius adjunts