Portada > Actualitat > Notícies > El Sarau de Primavera torna aquest dissabte a Sant Simplici

El Sarau de Primavera torna aquest dissabte a Sant Simplici

09/05/2017

Santa Eulàlia dona la benvinguda a l’estació primaveral amb tot tipus d'activitats

Sant Simplici tornarà a acollir, per segon any consecutiu, el Sarau de Primavera. Una activitat sorgida dels Pressupostos Joves 2017, que compta amb un pressupost de 2.500 euros després de rebre 542 vots dins de les propostes dels joves de més de 18 anys. La Timba, el col·lectiu juvenil de Santa Eulàlia, serà l’entitat que promogui aquesta festa que dóna la benvinguda a l'estació primaveral.

La jornada començarà a 2/4 d’11 del matí amb una caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina, amb sortida i arribada a Sant Simplici. Per fer venir la gana, a les 12 del migdia tindrà lloc un vermut jazz, que emplaçarà a les 2 amb l’arrossada popular. Un cop dinats, a 2/4 de 4 de la tarda, arribarà la Santa Eulàlia Quiz, on es posaran a prova els coneixements dels més atrevits sobre el poble de Santa Eulàlia.

La tarda estarà dedicada a jocs diversos, com el tastet d’entitats, a les 5 de la tarda, o el pas salt pas, a les 7. A les 8 del vespre, torn per la música, amb el concert Quartet Folk. A 2/4 de 10 de la nit, el foc i el color anirà a càrrec dels Diables de la Vall del Tenes. Tancaran la jornada una sessió de dj’s, a partir de les 10 de la nit, amb CatFolkin i DJ Cpin. Durant tot el dia hi haurà un servei de FoodTrucks i un Room Scape.

Pots comprar les entrades a Can Ferrer per un preu de 8 euros.

Arxivat a: General
Sarau de Primavera 2017
Sarau de Primavera 2017 cartell