Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament duu a terme actuacions de manteniment a l’escola Ronçana durant aquest estiu

L’Ajuntament duu a terme actuacions de manteniment a l’escola Ronçana durant aquest estiu

17/07/2017

També hi haurà actuacions als equipaments municipals de l’escola bressol l’Alzina i Canal Set

L’Ajuntament de Santa Eulàlia està duent a terme, durant aquests dies, actuacions de manteniment a l’escola Ronçana. La més destacada és el manteniment i reparació de la coberta mòdul 1 de l’escola, on s’està fent el desmuntatge de totes les teules de la coberta que s’hagin desprès i l’aprofitament posterior d’aquestes. És per això que s’està fent l’eliminació del morter i la neteja de la superfície, per tal de fer la posterior col·locació de les teules. Està previst que les obres finalitzin a finals de juliol. El treball ha estat encarregat a l’empresa Francisco José Garcia Peñas, per un valor de 18.214,74 euros (IVA inclòs).

A la mateixa escola Ronçana també s’estan pintant les aules de cicle superior (5è A, 5è B, 6è A i 6è B). L’obra ha estat encarregada a l'empresa Jordi Iglesias per un import de 3.000 euros, i està previst que finalitzi a mitjans d'agost. Aquesta mateixa empresa també ha pintat la pista exterior de l’escola per valor de 2.930 euros. També es farà la reparació de finestres, a càrrec de Manyeria Poma S.L. per 266,20 euros. Aquesta mateixa empresa, farà la substitució de 5 finestres de l’AMPA, per un import de 6.322,25 euros, en el que serà una obra parcialment pagada gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Aquest estiu, però, també es duran a terme actuacions de manteniment en altres equipaments municipals de Santa Eulàlia. A l’escola bressol l’Alzina, durant el mes d’agost, es pintaran 6 aules, els banys i la façana principal. També es repararan els sòcols de les aules. L’obra ha estat encarregada a Aplicacions de Pintura Toni Pintó per un preu de 5.015,45 euros. A l’edifici on hi ha la televisió local, Canal Set, també es pintarà la sala de realització, a càrrec de Toni Pintó, per un preu de 525,14 euros. També es substituirà una porta malmesa i el seu pany. A finals del passat mes de juny, l'Ajuntament també va finalitzar les obres de reparació del muret i l’escala posterior de l’ermita de Sant Simplici. Aquests treballs es van dur a terme entre la brigada municipal i els diferents industrials que van subministrar el material. El cost total va ser de 2.952,40 euros (IVA inclòs) i van durar aproximadament un mes i mig.

Arxivat a: General
Tasques de manteniment i reparació a la coberta mòdul 1 de l'escola Ronçana
Pista exterior, on s'han pintat les línies
Algunes aules s'estan pintant
Obres ermita de Sant Simplici