Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia ja està de Festa Major!

Santa Eulàlia ja està de Festa Major!

27/07/2017

Milla popular, pregó, Holi Party, correaigua, botifarrada, exhibició de ball i concerts al Xafarranxo; protagonistes del primer dia

El poble de Santa Eulàlia ja està de Festa Major. Avui ha començat la festa grossa esperada per tots els santaeulaliencs i santaeulalienques, que com cada any, s’ha obert amb la Milla Popular. El guanyador absolut ha estat, un any més, el santaeulalienc Oriol Ciurans, establint un temps de 4 minuts i 45 segons. Amb aquesta victòria, Ciurans ja suma 10 triomfs en els darrers 12 anys. L’han acompanyat al podi el Javier Pizarro i l’Andreu Rius. En dones la primera classificada ha estat la Xènia Cabrera, seguida de la Míriam Pascual i de la Mercè Portabella. En infantil masculí victòria del Gerard Corbera, seguit del Martí Ullar i del Jan Villaret. Per últim, en infantil femení ha guanyat la Júlia Lahosa (també ha estat la guanyadora absoluta femenina), seguida de la Mireia Porqueras i l’Aina Gol. La 24a edició d’aquesta cursa ha comptat amb 824 persones inscrites, de les quals 262 pertanyien a la colla dels blaus, 161 a la dels grocs, 159 a la dels verds i 117 a la dels vermells. La cursa també ha tingut la seva vessant solidària, ja que s’han aconseguit recaptar més de 800 euros destinats al col·lectiu SER Refugiats.

A continuació ha arribat el torn del pregó, enguany protagonitzat per uns convidats vinguts d’una altra galàxia: la família d’Star Wars, interpretada pel grup de dansa I-Track. El grup, que ha “raptat” l’alcalde, Francesc Bonet i la regidora de Festes, Anna Montes, ha dut a terme una coreografia des del mig de la plaça de l’Ajuntament. Una plaça que acte seguit s’ha omplert de color i música amb la Holi Party, per després acabar amb un innovador correaigua, que ha fet la delícia dels més acalorats.

La jornada s’ha tancat amb la ja tradicional botifarrada popular amb més de 700 comensals, una exhibició de Track Dance a la plaça de l’Ajuntament i els concerts de La niña del bigote, Buhos i PD Pausa al Xafarranxo. Això només acaba de començar. Bona Festa Major!

Holi Party
Oriol Ciurans, guanyador absolut
Guanyadores infantil femení
Guanyadores femenines
Guanyadors infantils
Guanyadors masculins
Pregó de Festa Major
Star Wars durant el pregó
Actuació Star Wars
Llançament dels tres petards per part de l'alcalde
Correaigua