Portada > Actualitat > Notícies > Els Blaus, campions de la 22a edició del Joc dels Colors

Els Blaus, campions de la 22a edició del Joc dels Colors

30/07/2017

La colla guanyadora obté 83 punts, els Vermells i els Verds 76 i els Grocs 73

La 22a edició del Joc dels Colors ja té guanyador: la colla dels Blaus. El veredicte, que s’ha donat a conèixer aquesta nit durant el sopar de germanor dels Colors a la plaça de l’Ajuntament, ha fet esclatar d’alegria a la colla guanyadora, en un final que ha mantingut a tothom en suspens. La classificació final ha estat: Blaus 83 punts, Vermells i Verds 76 punts i Grocs 73 punts. Un resultat final que trenca l’hegemonia dels Grocs, campions en els darrers 6 anys. Els Blaus tornen a estar de moda!

La matinal ha començat amb la prova “Ruta loca”. Les colles han tingut que dur a terme diferents exercicis: saltar per sobre de pneumàtics gegants, arrossegar-se pel fang o jugar un partit amb una pilota gegant. Per problemes de comportament en aquest últim exercici de dues colles la prova ha estat suspesa pels Cocos i tots els colors han sumat 0 punts. A la tarda ha tingut lloc la prova de “Travel Art”, que es dividia en dues mini proves. En la prova “Travel”, els Blaus han sumat 10 punts, , els Verds 8, els Grocs 6 i els Vermells 4. En la prova “Art”, els Verds han sumat 10 punts, els Blaus 8, els Vermells  i els Grocs 4. Avui també s’han conegut els resultats de la prova “Passa, passa i arribaràs”, més coneguda com la de la piscina, on els Verds van obtenir 10 punts, els Grocs 8, els Vermells 6 i els Blaus 4. El premi al Fair Play d'enguany, com a detall de les colles de Colors, ha estat entregat a la Loli Bretones, integrant dels Cocos des de fa 15 anys i que deixa aquest càrrec.

La nit també ha servit per conèixer el guanyador de la 4a edició del Pintxo a pintxo, que ha sigut el restaurant Renny’s, seguit en segon lloc del restaurant La Bimba i en tercera posició per la pizzeria Di Mara i l’hamburgueseria La Lola. Durant aquesta edició, els 11 establiments participants han preparat més de 3.000 pintxos.

La Festa Major 2017 ha posat el seu punt i final amb el concert al Xafarranxo del grup “Tapeo Sound System”. Des de la Regidoria de Festes es vol donar les gràcies a totes les colles de Colors, als Cocos, a la Comissió de Festes, a la brigada municipal, a la policia local i a Canal Set per haver contribuït a fer possible, un any més, la Festa Major. El compte enrere per a la del 2018 ja ha començat!

Arxivat a: General
Els Blaus, aixecant el títol de campions de la 22a edició del Joc dels Colors
Els Blaus celebrant la victòria
El restaurant Renny's, campió del "Pintxo a pintxo 2017"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"
Prova "Ruta loca"