Portada > Actualitat > Notícies > Ja coneixes els cursos 2017-2018 de La Fàbrica i la Biblioteca?

Ja coneixes els cursos 2017-2018 de La Fàbrica i la Biblioteca?

07/09/2017

Cursos i tallers anuals i trimestrals, píndoles formatives i clubs de lectura

Amb el curs 2017-2018 a punt de posar-se en marxa, la Regidoria de Cultura ja ha donat a conèixer els diferents cursos que s’impartiran a La Fàbrica i la Biblioteca. Pel que fa als cursos i tallers anuals destaquen: dibuix i pintura, dansa lliure, ball de saló, balls en línia, salsa i bachata, zumba fitness, ioga, tai-txí, guitarra, anglès, català, restauració de mobles, patchwork, taller de qualitat de vida i caminem. La novetat d’enguany serà el curs de zumba per a famílies.

Pel que fa als cursos trimestrals destaquen el d’informàtica bàsica, el de creació de figures del pessebre i el taller de memòria. Tampoc faltaran les píndoles formatives amb les xerrades de plantes remeieres, la sessió de bols de quars, didjeridú i cant d’harmònics, i la de defensa personal. Els cursos i tallers organitzats per les entitats i els clubs de lectura completen la programació del curs.

Si vols consultar els diferents cursos i tallers, els horaris i els preus, descarrega’t el document adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
Cursos 2017-2018

Arxius adjunts