Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia dona el tret de sortida a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Santa Eulàlia dona el tret de sortida a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

19/09/2017

Hi haurà hora del conte, cursa de transports interurbana, camins escolars a l’IES i pedalada pel patrimoni

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, i Santa Eulàlia tornarà a participar d’aquesta iniciativa per tal de fomentar, entre d’altres coses, l’ús del transport públic i l’estima pel nostre entorn. Des d’avui dimarts, dia 19 de setembre, i fins al proper 8 d’octubre, la Regidoria de Medi Ambient i Cultura han organitzat un total de 4 activitats, que a continuació passem a detallar:

- Dimarts 19 de setembre, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca: Hora del conte sostenible. “Contes amb olor a cel blau”, amb Sherezade Berdají.

- Dimecres 20 de setembre, a les 8:40h, des de la parada de bus de la Sala: Cursa de Transports Interurbana (e7 vs cotxe). L’Ajuntament, junt amb els altres municipis de la Vall del Tenes, realitzaran un desplaçament fins a Barcelona mitjançant dos vehicles de transport diferent: bus i cotxe. Quin vehicle arribarà abans, quin serà més econòmic i quin contaminarà menys? Si vols viure aquesta experiència de forma totalment gratuïta, només has d’enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Més informació a https://www.facebook.com/ajuntament.santaeulaliaderoncana

- Dimarts 3 d’octubre, a les 4 de la tarda, a l’institut la Vall del Tenes: Camins escolars a l'IES. Activitat formativa, dirigida a 1r d’ESO, pares i alumnes que vulguin, on se’ls explicarà com circular amb bicicleta de forma segura fins a dos punts diferents de Santa Eulàlia: la Biblioteca i la plaça Onze de Setembre.

- Diumenge 8 d’octubre, a les 10 del matí, a Sant Simplici: Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic. Sota el títol “Passejada pel patrimoni natural i històric”, l’historiador Jaume Dantí ens farà un recorregut en bicicleta per conèixer diferents arbres i masies del poble de Santa Eulàlia.

SMSS 2017
SMSS 2017
Contes amb olor a cel blau