Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia vota "SÍ" en el referèndum d’autodeterminació convocat per la Generalitat de Catalunya

Santa Eulàlia vota "SÍ" en el referèndum d’autodeterminació convocat per la Generalitat de Catalunya

02/10/2017

Un total de 2.826 persones voten a La Fàbrica

El referèndum d’autodeterminació organitzat per la Generalitat de Catalunya ahir diumenge, dia 1 d’octubre, va fer que 2.826 santaeulaliencs i santaeulalienques (un 50,7% del cens) s’acostessin fins al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica per exercir el seu dret a vot. Els resultats van ser els següents:

SÍ: 2.559 (90,55%)

NO: 202 (7,15%)

BLANC: 45 (1,59%)

NULS: 20 (0,71%)

La jornada electoral a Santa Eulàlia va transcórrer amb total normalitat, fent que les cues dins i fora de La Fàbrica fossin gairebé constants durant tot el dia. De fet, molta gent va instal·lar-se la nit abans al centre cívic del Rieral per assegurar que la votació es pogués dur a terme.

L’Ajuntament vol agrair la participació i l’exemplar comportament cívic que la gent de Santa Eulàlia va exercir durant tota la jornada d’ahir. Al mateix temps, aquest consistori condemna els fets ocorreguts a diferents pobles i ciutats de Catalunya, on Policia Nacional i Guàrdia Civil van fer ús de la violència davant d'uns ciutadans absolutament indefensos.

La sala Muriel Casals de La Fàbrica, plena de gom a gom
Gent de totes les edats va venir a votar
Somriures i clavells, la millor forma d'anar a votar
Les urnes i les paperetes no van faltar a La Fàbrica
Algunes persones van voler deixar constància de la jornada
Les cues van ser visibles bona part de la jornada a l'exterior de La Fàbrica
Molta gent va fer nit a La Fàbrica