Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de setembre amb 320 aturats, 20 menys que el passat mes d'agost

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de setembre amb 320 aturats, 20 menys que el passat mes d'agost

05/10/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,20%

Bones notícies en l'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental, on indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de setembre amb 320 aturats, 20 persones menys que el passat mes d'agost. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,20%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 30 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, l'atur també ha experimentat un notable descens. El Vallès Oriental va tancar el mes de setembre amb 22.886 aturats, 262 persones menys respecte al mes d'agost, el que suposa una taxa d’atur del 12,05%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 3.130 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de setembre del 2017 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts