Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal torna a Santa Eulàlia els dies 9 i 10 de desembre

La Fira de Nadal torna a Santa Eulàlia els dies 9 i 10 de desembre

07/11/2017

El carrer Mare de Déu de la Salut acollirà parades de productes nadalencs, un cagatió solidari, passejades a cavall, etc.

A principis de desembre tornarà a Santa Eulàlia la ja tradicional Fira de Nadal. El dia 9 de desembre, de 10 a 20h, i 10 desembre, de 10 a 14h, el carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la plaça Onze de Setembre, acollirà tot tipus de parades on s’oferiran productes de tradició nadalenca, objectes de regal, decoració de la llar, ornaments de Nadal, alimentació, etc. També s’han programat quatre tallers nadalencs, un cagatió gegant solidari, food trucks d’alimentació i passejades a cavall per la fira gràcies a l’associació Amics del Cavall.

Totes aquelles persones interessades en posar una parada a la Fira de Nadal poden fer-ho descarregant-se i omplint la sol·licitud disponible adjunt a aquesta pantalla. La data límit per entregar-la serà el divendres 1 de desembre, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. Tanmateix s’adjunten les condicions de participació a la fira.

Fira de Nadal 2017

Arxius adjunts