Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 333 aturats, 13 més que el passat mes de setembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 333 aturats, 13 més que el passat mes de setembre

07/11/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,35%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes d'octubre amb 333 aturats, 13 persones més que el passat mes de setembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,35%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 12 aturats menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, l'atur també ha experimentat un retrocés. El Vallès Oriental va tancar el mes d'octubre amb 23.172 aturats, 286 persones més respecte al mes de setembre, el que suposa una taxa d’atur del 12,10%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 2.947 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes d'octubre del 2017 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts