Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis Tardor 2017 ja tenen finalistes

Els Premis Tardor 2017 ja tenen finalistes

14/11/2017

El 25 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, La Fàbrica acollirà la gala d’entrega de premis i un sopar elaborat per diferents restaurants de Santa Eulàlia

Ja es coneixen els finalistes dels Premis Tardor 2017. La gala tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica. A continuació passem a detallar els finalistes de cada categoria:

- Santaeulalienc de l’any: Jaume Arnella (romancer amb 30 anys al capdavant del Festival Tradicionarius i mig segle del grup de Folk) / Josep Solé (jutge de pau durant 20 anys) / Loli Bretones (tasca d'organització a la comissió del Joc dels Colors de la Festa Major).

- Entitat de l’any: La Noe ens mou (col·lectiu amb iniciatives per recaptar fons per millorar el dia a dia de la Noemí Cot) / Institut La Vall del Tenes (títol escola verda i activitats solidàries) / Canal Set (25 anys d'emissions regulars).

- Millor entitat cultural: Coral Santa Eulàlia (projecte Palau de la Música amb "Cançó d'Amor i de Guerra") / Amics del Cavall (20 edicions dels Tres Tombs) / De Cara a la Pared (publicació de nou disc).

- Millor personatge de món de la cultura: Eduard Sola (guionista film "Ebre, del bressol a la batalla") / Maria Àngels Bonet (40 xerrades de plantes remeieres) / Albert Ferrés (premi Santiago Reig).

- Millor entitat esportiva: CEB Ronçana (2 títols de Lliga: sots 21 masculí A i júnior) / Club d’Escacs Vall del Tenes (ascens a la categoria preferent del seu equip A dins de la Lliga Catalana per equips) / Club Patinatge Santa Eulàlia de Ronçana (èxits diversos de les seves patinadores, destacant el de la Carla Méndez).

- Millor personatge del món de l’esport: Sergi Pérez (subcampió d'Espanya a nivell de clubs i campió d'Espanya amb la selecció catalana d'handbol) / Júlia Lahosa (campiona de Catalunya aleví en atletisme 600 metres) / Carla Méndez (subcampiona d'Europa i campiona d'Espanya cadet de patinatge artístic).

- Millor empresa de Santa Eulàlia: Can Burguès (agroturisme i conreu d'avellana ecològica) / Microdent (salut bucal) / Jardipí (jardineria).

- Premi a la trajectòria: Eduard Nóbile (premi d'honor per la seva trajectòria en les donacions de sang a Santa Eulàlia).

Igual que en anteriors edicions, la gala d’entrega de premis anirà acompanyada d’un sopar elaborat pels restaurants Can Farell, La Mama, Can Mestret i Renny’s. Les entrades ja estan disponibles a la Merceria Can Ferrer a un preu de 25 euros.

Premis Tardor 2017