Portada > Actualitat > Notícies > Oferta laboral de suport tècnic a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Eulàlia

Oferta laboral de suport tècnic a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Eulàlia

20/11/2017

El termini per presentar les instàncies finalitza el 23 de novembre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia busca cobrir de forma temporal i amb contracte de pràctiques un lloc de treball de suport tècnic a l’àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Eulàlia. Hi podran accedir aquelles persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. A més a més s’hauran de complir una sèrie de condicions generals i específiques que podeu trobar en el document adjunt a aquesta pantalla.

Les tasques a realitzar seran la d’informació i gestió administrativa del servei de recollida d’escombraries, inspecció de les zones verdes i sol no urbanitzable i manteniment de la base de dades del sistema d’informació geogràfica de l’àrea de Medi Ambient. La durada del contracte serà de 6 mesos, amb data prevista d’incorporació pel proper 30 de novembre.

El termini màxim per presentar les instàncies a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament finalitza el dijous 23 de novembre.

Arxivat a: General
Programa de Garantia Juvenil

Arxius adjunts