Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de novembre amb 350 aturats, 17 més que el passat mes d'octubre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de novembre amb 350 aturats, 17 més que el passat mes d'octubre

05/12/2017

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,83%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de novembre amb 350 aturats17 persones més que el passat mes d'octubre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,83%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 1 aturat menys respecte fa un any.

A nivell comarcal, l'atur ha disminuït. El Vallès Oriental va tancar el mes de novembre amb 23.129 aturats, 43 persones menys respecte al mes d'octubre, el que suposa una taxa d’atur del 12,08%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 3.139 aturats menys respecte fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de novembre del 2017 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts