Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament duu a terme diverses obres de reparació i manteniment a Santa Eulàlia

L’Ajuntament duu a terme diverses obres de reparació i manteniment a Santa Eulàlia

14/12/2017

En la pavimentació de carrers, parcs, senyalització viària i clavegueram

Durant el darrer trimestre d'aquest any 2017, l’Ajuntament de Santa Eulàlia ha dut a terme diferents obres de reparació i manteniment de diversos trams de carrers, parcs, senyalització viària i clavegueram del municipi.

A principis de desembre van finalitzar les obres de reparació del paviment de formigó i asfàltic dels carrers Bellavista, Noguera, Jaume I, i dels camins de Caldes i Salve Regina. En alguns d’ells també s’hi ha dut a terme la millora en la senyalització viària, i en el carrer Jaume I, a més a més, s’ha refet un tram de vorera malmès. Totes aquestes actuacions han tingut un cost de 42.355,94 euros i han estat fetes per l’empresa AMSA. Al carrer Font de Sant Cristòfol s’ha construït un nou tram de vorera amb paviment de panot, prolongant l’accés des del pont de Can Font fins a la zona urbana de Can Font. Els treballs han tingut un cost de 20.970,24 euros i han anat a càrrec de Barnasfalt. També s’han dut obres de millora al carrer Cirerer (davant del local social de Can Marquès), on s’han talat 7 arbres i s’ha pavimentat la vorera que estava feta de formigó, suposant tot plegat un cost de 7.728,67 euros.

Al parc del carrer de la Font del Gat també s’hi han dut a terme diferents actuacions. Concretament, s’ha renovat el paviment de sauló, s’han substituït els jocs infantils i s’ha repintat el mobiliari urbà. El cost dels treballs ha estat de 3.049,79 euros i els ha dut a terme la Brigada Municipal.

Les obres de senyalització viària horitzontal també han sigut un dels focus d’actuació d’aquests darrers dies, on s’ha pintat i s’ha fet l’abalisament a la cruïlla del Camí de Caldes amb el Camí de la Serra, per un preu de 2.329 euros i a càrrec de l’empresa Serveis Vials del Vallès. S’ha prioritzat aquest punt del municipi gràcies a l’estudi dut a terme pel Servei Català de Trànsit el novembre de 2016, on va fer entrega a l’Ajuntament de Santa Eulàlia d’un Pla Local de Seguretat Viària per detectar els punts amb més risc d’accidents al municipi.

Per últim, el passat més d’octubre es va fer la substitució d’un tram de 77 metres lineals de canonada de la xarxa de clavegueram al carrer Oriol per tal de millorar l’evacuació d’aigües residuals. Els treballs van tenir un cost de 22.442,27 euros i van anar a càrrec de Drenatges Urbans del Besós S.L.

Arxivat a: General
Carrer Noguera
Carrer Bellavista
Carrer Jaume I
Parc carrer Font del Gat
Parc carrer Font del Gat
Senyalització viària Camí de Caldes
Senyalització viària Camí de Caldes